Tijd voor 80 …

Ons doel is om op zoek te gaan naar het geluid, de kleur, het uitzicht, het gevoel, de emotie van de jaren 80!

We willen dit doen door jullie te inspireren met posts over de jaren 80 die je kan terugvinden op onze blog

Neem zelf deel

Het kanaal van de nieuwe generatie is Instagram. Share en tag jouw beelden, verhalen, ideetjes, foto’s, herinneringen, associaties, emoties en inspiraties dan ook via dat platform en maak gebruik van de hashtag #tijdvoor80.

Je wordt dan automatisch toegevoegd aan ons #tijdvoor80-dashboard!

Inspiratie…

Ben je op zoek naar inspiratie?

Neem dan zeker een kijkje op onze sociale media:

Volg ons

Zelfs al is het een hommage aan de jaren 80…
Toch zijn we mee met de tijd van vandaag!

Volg ons daarom op onze sociale media-kanalen:

Een project van

Huis van Alijn

Het Huis van Alijn verzamelt, onderzoekt en deelt herinneringen over het dagelijks leven. Vreemd en vertrouwd, van vroeger en nu. Als museum voor iedereen geven wij samen betekenis aan wat mensen raakt en verbindt. Het Huis van Alijn werkt nauw samen met het publiek en is bekend om haar participatieve werking.

In onze werking staan tradities, rituelen en gewoontes van het dagelijks leven vanaf de 20e eeuw centraal. De hoofdtentoonstelling belicht aan de hand van de jaarkalender de belangrijke levensfasen en dagdagelijkse rituelen.

We organiseren tijdelijke tentoonstellingen en publieksactiviteiten, binnen en buiten de museummuren. Hierbij hebben we oog voor actualisering en diversiteit.

Sinds 2019 is het Huis van Alijn pionier met een outreachlabo waarbij we onderzoeken hoe erfgoed kan bijdragen aan het welzijn, de gezondheid en levenskwaliteit van mensen.